ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, δική μου ευθύνη το πρώτο ημίχρονο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στην κορυφή, ενώ τόνισε πως φέρει ευθύνη για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Αραμπί στο 84ο λεπτό και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, μίλησε για ένα δύσκολο ματς και τόνισε πως η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν δική του ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, αλλά το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη είναι δική μου για το πρώτο ημίχρονο. Η στρατηγική μου δεν έγινε πράξη. Στο ημίχρονο συζητήσαμε. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε κυνηγήσαμε το γκολ".

Για τους Αραμπί και Τικίνιο και για το γεγονός ότι παίζουν μαζί: "Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα με τη μέγιστη δυναμική για να ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες κάθε αγώνα".

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: "Πάντα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Ο Γκάρι παίζει τα πρώτα του παιχνίδια, ο Εμβιλά είναι σημαντικός για μας και ο Ελ Αραμπί είναι ο σκόρερ και εκτελεστής μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τέτοιους παίκτες. Θα μιλήσουμε όταν θα γίνω πρώτος σε όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ