ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δύσκολος αντίπαλος η Άρσεναλ, στόχος μας η πρόκριση"

EUROPA LEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÉÍÔ×ÏÖÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την PSV EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν απέναντι στην Άρσεναλ και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η πρόκριση χωρίς να έχει σημασία αν αυτή θα γίνει με μία νίκη.

Λίγες ώρες μετά τη σπουδαία πρόκριση στους "16" του Europa League εις βάρος της Αϊντχόφεν και κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής στην Ελλάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι του Ολυμπιακου πληροφορήθηκαν για την κλήρωση στην Νιον της Ελβετίας που τους φέρνει αντιμέτωπους με την Άρσεναλ στο δρόμο προς τα προημιτελικά.

Αναμφίβολα, το συναπάντημα με τους κανονιέρηδες έναν χρόνο μετά την τεράστια πρόκριση των ερυθρολεύκων στο "Emirates" είναι κάτι που εξιτάρει όλους στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ξεκαθαρίζει πως οι παίκτες του πρέπει να κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν ξανά των Λονδρέζων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην στο "Olympiacos TV":

Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "16", Άρσεναλ: "Είναι μία σύμπτωση. Ότι θα επαναληφθεί ο περσινός γύρος με έναν αντίπαλο που καταφέραμε να αποκλείσουμε. Είναι κάτι πολύ δύσκολο όμως σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολύ δύσκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα. Τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και να προσπαθήσουμε. Και φυσικά είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ένα μεγάλο κλαμπ".

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει ξανά τους Λονδρέζους: "Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος μας. Δεν έχει σημασία εάν θα γίνει με μία νίκη".

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τις πληροφορίες που μπορεί να δώσει απέναντι στην πρώην ομάδα του: "Σίγουρα θα είναι μία βοήθεια οι πληροφορίες που θα μας δώσει ο Σωκράτης. Και εμείς θα κάνουμε την ανάλυσή μας και την εκτίμηση του αντιπάλου. Όποια έξτρα πληροφορία θα είναι βοήθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΣΕΝΑΛ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ