ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δύσκολη νίκη, μας δυσκολεύουν οι διαστάσεις του γηπέδου"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός κόντρα στη Λαμία και έφτασε στη νίκη απέναντι σε έναν καλά προσανατολισμένο αντίπαλο, ενώ αναφέρθηκε και στις διαστάσεις του γηπέδου.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Λαμία δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτών του στο συγκεκριμένο ματς.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Λαμία είναι μία ομάδα η οποία έχει σωστό προσανατολισμό στο παιχνίδι της, ενώ αναφέρθηκε και στις διαστάσεις του γηπέδου που δυσκολεύουν τον τρόπο ανάπτυξης των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote ΤV: "Πραγματικά μία δύσκολη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που είναι καλά προσανατολισμένος. Αυτό που μας δυσκολεύει εδώ είναι οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου και πρέπει να πιέζεις συνέχεια και να έχεις επιμονή και υπομονή. Αυτό κάναμε και εμείς και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί γιατί δεν κάναμε ούτε το 1/3 των ευκαιριών που είχαμε με τον Ατρόμητο, αλλά βάλαμε δύο γκολ. Σήμερα τα νούμερα της αποτελεσματικότητας ήταν πολύ καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ