ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Θα μας δυσκολέψει πολύ ο Αστέρας, δεν προετοιμαζόμαστε ακόμα για τη Φενέρ"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο | 12 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την άποψη πως ο Αστέρας θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη, τονίζοντας πως αυτό που του έλειψε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ήταν η αξιοποίηση των ευκαιριών του.

Μετά από το άνετο 4-1 επί του Απόλλωνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός γέμισε με καύσιμα στο ντεπόζιτό του όσον αφορά στον τομέα της ψυχολογίας, κάτι που έχει ανάγκη καθώς ακολουθεί δυνατό αγωνιστικό πρόγραμμα, με τρία ματς απέναντι σε Αστέρα (26/9, 16:00, Novasports Prime, Live από το SPORT24) Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών.

Βέβαια, τα ματς με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το ντέρμπι των αιωνίων στο Φάληρο μπορεί να περιμένουν, αφού αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι το ταξίδι στην Τρίπολη.

Φρόντισε μάλιστα να το ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του την Παρασκευή (24/9) στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να υποστηρίζει πως το γεγονός πως ο Αστέρας δεν έχει ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα για την αξία των παικτών του και έφερε ως παράδειγμα την πολύ καλή εικόνα των Αρκάδων στο περασμένο εντός έδρας παιχνίδι τους με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση των Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιαν Εμβιλά: "Ο Ελ Αραμπί είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι. Έχουμε κάποιες αμφιβολίες για τον Εμβιλά. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο. Ελπίζουμε να βρεθεί σε κατάσταση ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή".

Για το αν προετοιμάζει ένα ή τρία ματς λόγω του προγράμματος, που φέρνει τον Ολυμπιακό να παίζει μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών τους Αστέρα, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό: "Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και μετά έχουμε χρόνο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Αν ήταν τρεις οι ημέρες που μεσολαβούσαν τα πράγματα ίσως ήταν αλλιώς, όμως τώρα που έχουμε τέσσερις μέρες, οι παίκτες προλαβαίνουν άνετα να αποκατασταθούν και να προετοιμαστούν για την Πέμπτη. Έτσι συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής γιατί πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες έδρες που θα παίξουμε σε όλη τη χρονιά”.

Για το γεγονός πως ο Αστέρας δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα: "Διαφωνώ πως δεν έχει ξεκινήσει καλά. Η εικόνα που έχει δείξει στα πρώτα ματς δεν αντικατοπτρίζει τη θέση του στη βαθμολογία. Έχει δύο ισοπαλίες εκτός έδρας και με τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο της εικόνας του Αστέρα, καθώς είχε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που του έλειψε ήταν η αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών. Ήταν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι από πλευράς τους. Είναι μια δυνατή και δεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και τρία χρόνια και έχει κάνει εξαιρετικά ματς στην προετοιμασία. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο, που θα μας δυσκολέψει πολύ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ