ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μαρτίνς εξήγησε γιατί δεν ανέλαβε τη Χαλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλκμααρ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλκμααρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτησή του στο Instagram ότι η συμφωνία με τη Χαλ δεν προχώρησε γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Τόνισε όμως ότι ήταν τιμή του που προσκλήθηκε για να αναλάβει την αγγλική ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ, όμως οι δύο πλευρές δεν έφτασαν συμφωνία με τις διαπραγματεύσεις να ναυαγούν την τελευταία στιγμή.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε ένα post στο Instagram στο οποίο εξήγησε ότι ήταν τιμή για τον ίδιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Championship, όμως δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

"Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διοικούμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ