ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει, κάναμε λάθη"

Μαρτίνς: "Δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει, κάναμε λάθη"
Ο Μαρτίνς στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ανικανοποίητος, λέγοντας πως η ομάδα του έκανε λάθη και δεν είχε σχέση με την παρουσία που έδειξε σε άλλα παιχνίδια.

Μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-1, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

''Έχει αλλάξει εντελώς η εικόνα του Παναιτωλικού, έχει βελτιωθεί, δεν κάναμε καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά, μας έλειψε η έμπνευση στο επιθετικό κομμάτι, δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει σε άλλα ματς'. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι τις επόμενες ώρες, είμαστε ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά των παικτών και θα ετοιμαστούμε πλέον για το πολύ διαφορετικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Για τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί:

''Οι βαθμοί εδώ και στη Τούμπα έχουν ακριβώς την ίδια αξία, τρεις βαθμούς διεκδικούμε και πάλι, δεν αλλάζει κάτι. Σήμερα δεν είχαμε τον έλεγχο, κάναμε πολλά λάθη, έλειψε η κατοχή και αυτά που κάνουμε συνήθως''.

Για τον Ντρέγκερ και τον Ρέαπτσιουκ:

''Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλοί, ο Ντρέγκερ ήταν πολύ καλός αν και είχε να παίξει καιρό, ενώ είμαι χαρούμενος φυσικά και για το ντεμπούτο του Ρέαμπτσιουκ που πήγε καλά.''

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ