ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μεγάλη αποτυχία, να κοιτάξουμε το μέλλον"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα στο "Καραϊσκάκης" | 27 Ιουλίου 2022
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα στο "Καραϊσκάκης" | 27 Ιουλίου 2022 INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα ανέλαβε την ευθύνη, μίλησε για μεγάλη αποτυχία, ωστόσο τόνισε πως χρειάζεται δουλειά καθώς υπάρχουν ακόμη πολλοί στόχοι μέσα στη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον β' προκριματικό γύρο του Champions League καθώς ηττήθηκε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE μίλησε για το τι πήγε στραβά στο παιχνίδι, ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Ξεκινήσαμε καλά στο α' μέρος, ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ σε μία άτυχη στιγμή. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Κάνε πάρα πολύ κακό β' μέρος, ο αντίπαλος μας έκανε ευκαιρίες, αφήσαμε να μας πρεσάρει. Κακό το β' μέρος απ' όλες τις απόψεις. Λαμβάνω την ευθύνη για τα δύο παιχνίδια. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια από εμάς".

Για τον αποκλεισμό και την επόμενη μέρα: "Δεχθήκαμε το γκολ γρήγορα και μετά το 2-0 η ομάδα αισθάνθηκε το στρες και την πίεση, ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει, Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο στις μεταβιβάσεις και το πρεσάρισμα. Δεν είχαμε ψυχολογικές δυνάμεις να αντιδράσουμε. Χρειάζεται δουλειά, δεν επετεύχθη ο πρώτο στόχος της χρονιάς. Υπάρχουν όμως πολλοί στόχοι στη χρονιά, χρειάζεται να δουλεύουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον για το πώς θα φτιάξουμε τα πράγματα".

Για το πώς μπορεί να φτιάξει η κατάσταση: "Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις είναι η δουλειά και η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι εις γνώση μου τι έχει συμβεί, είναι μεγάλη αποτυχία, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ