EUROPA LEAGUE

Μαρτίνεθ: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στην Ομόνοια στην Τούμπα
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στην Ομόνοια στην Τούμπα EUROKINISSI

Ο προπονητής της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της ομάδας του με τον Δικέφαλο την Πέμπτη (29/10, 22.00) για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Ο τεχνικός της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (29/10, 22.00, Cosmote Sport 2) με τον ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Δικέφαλο τονίζοντας τις δύο προκρίσεις που πέτυχε το καλοκαίρι επί της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα.

"Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, είδαμε τι έκανε στο Champions League. Άφησε πίσω πολύ μεγάλες ομάδες όπως η Μπενφίκα και η Μπεσίκτας και ξέρει να κινείται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Ξέρει να αμύνεται καλά, παίζει με πέντε στην άμυνα, έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ο ΠΑΟΚ είναι εξοικειωμένος στα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά, έχει μεγάλες εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια" είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

"Ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να παίζει ένα παιχνίδι με πολλά διαφορετικά συστήματα. Αν κάνουμε την ανάλυσή μας για τα παιχνίδια στα προκριματικά, είδαμε ότι έκανε διαφορετικά παιχνίδια. Παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς με πολύ δυναμικό τρόπο. Είδαμε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια από τις πιο μεγάλες ελληνικές ομάδες. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη μεγάλη Μπενφίκα".

Για την ικανότητα της ομάδας του να αλλάζει στιλ παιχνιδιού ανάλογα με τον αντίπαλο:

"Δεν έχω πει ότι είναι διαφορετική σε κάθε ματς η ομάδα μου. Ανάλογα με τις ανάγκες η ομάδα προσαρμόζεται. Έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ που βοηθούν για να προετοιμαζόμαστε καλά. Σίγουρα πάνω από όλα είναι οι παίκτες γιατί αυτοί παίζουν. Χρησιμοποίησα την λέξη χαμαιλέοντας γιατί προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον αγώνα και τον αντίπαλο στις συνθήκες και τώρα μου είπε η μεταφράστρια ότι αυτή η λέξη είναι… ελληνική".

Βαγιέχο: "Μεγάλη στιγμή για μιας"

Ο Χεσούς Βαγιέχο, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και τόνισε πως το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Γρανάδα στην φάση των ομίλων αποτελεί μεγάλη στιγμή για την ομάδα του:

"Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για εμάς αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είναι ανεπανάληπτες οι στιγμές, ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στην Γρανάδα και να βοηθήσω. Οι επιδιώξεις μου δεν είναι μόνο προσωπικές, αλλά πώς να βοηθήσω το σύνολο για να κάνει το κάτι παραπάνω.

Στόχος μας είναι να μπούμε στο ματς αύριο και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ερχόμαστε με πολύ μεγάλη όρεξη, είμαστε ενθουσιασμένοι, αντιμετωπίζαμε μια απαιτητική εβδομάδα αλλά αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ με σχετική κούραση και φθορά, ωστόσο, αυτό μπορούμε να το ξεπεράσουμε με τον ενθουσιασμό μας. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα και θα γίνει ένα σημαντικό παιχνίδι σίγουρα".

TAGS EUROPA LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ