LIGUE 1

Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν: Εννέα τραυματίες αστυνομικοί και 21 συλλήψεις στο ντέρμπι της Μασσαλίας

Οπαδοί της Μαρσέιγ έξω από το Βελοντρόμ στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν
Οπαδοί της Μαρσέιγ έξω από το Βελοντρόμ στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Τα επεισόδια στο Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν προκάλεσαν τον τραυματισμό εννέα αστυνομικών, με την τοπική Αρχή της Μασσαλίας να προχωράει σε 21 συλλήψεις, όπως αναφέρει η γαλλική Parisien.

Πολλά είναι τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα σε αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα, με το Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (0-0) να μην ξεφεύγει από τον κανόνα και να στιγματίζεται επίσης, από άσχημες εικόνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Parisien, ο απολογισμός του χθεσινού (24/10) ντέρμπι της Μασσαλίας ήταν εννέα τραυματισμένοι αστυνομικοί, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να επιβάλουν την τάξη στην ένταση που ξέσπασε ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία χτυπήθηκαν. Μάλιστα, ένας άνθρωπος της ασφάλειας δέχθηκε πέτρα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν έξω από το Βελοντρόμ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η τοπική Αρχή της πόλης προχώρησε σε 21 συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση ήταν έκρυθμη κι εντός του σταδίου, με την ασφάλεια να επιστρατεύει κινούμενο δίχτυ, ακόμα και ασπίδες, προκειμένου να προστατέψει τους παίκτες της Παρί από τη ρίψη διαφόρων αντικειμένων.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ