ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Σε δύσκολη θέση ο Βίλας - Μπόας

Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας στον αγώνα της Μαρσέιγ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Champions League
Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας στον πάγκο της Μαρσέιγ AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας - Μπόας, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στο γαλλικό σύλογο, μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο Champions League και καλείται τώρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Δύο στα δύο άσχημα αποτελέσματα μετράει ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας - Μπόας, στους ομίλους του Champions League, με τον Πορτογάλο να έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση και να γίνεται δέκτης αρνητική κριτικής, όπως αναφέρει η γαλλική Equipe.

Οι Μασσαλοί ηττήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (27/10) 3-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση από το φαβορί του ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφεραν να φύγουν με βαθμό ούτε από το Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό (0-1).

Ο κλοιός για τον 43χρονο Πορτογάλο έχει σφίξει και καλείται να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί εις βάρος του, βγάζοντας "τα κάστανα από τη φωτιά" όσον αφορά στην ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας, καθώς στη Ligue 1 είναι στην 4η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε αντίθετη περίπτωση, κι αν συνεχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα, δεν είναι απίθανο ο Βίλας-Μπόας να δει και την πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Μασσαλίας.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ