ΠΑΟΚ

Μαρσέιγ: Ο Μίλικ δείχνει "ασυνεπής" με τον ΠΑΟΚ

Ο Αρκάντιουζ Μίλικ στο Μαρσέιγ - Ρεμς
Ο Αρκάντιουζ Μίλικ στο Μαρσέιγ - Ρεμς © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Αρκάντιους Μίλικ είναι αμφίβολος για τον πρώτο προημιτελικό της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ και αν δεν παίξει θα είναι η δεύτερη φορά που θα φανεί... ασυνεπής απέναντι του.

Ο Αρκάντιους Μίλικ αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι της εθνικής Πολωνίας με αντίπαλο τη Σκωτία και την Παρασκευή (25/3) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο.

Γεγονός που δίχως άλλο προκαλεί ανησυχία στους ανθρώπους της Μαρσέιγ ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και φυσικά των προημιτελικών με τον ΠΑΟΚ για το Conference League. Και αυτό διότι ο Πολωνός επιθετικός είναι αυτή την περίοδο ο πλέον φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής των Μασσαλών, έχοντας σκοράρει οκτώ φορές στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Οι πληροφορίες από την εθνική του ομάδα είναι μάλλον αντικρουόμενες, καθώς κάποιες από αυτές μιλούν για ένα απλό τράβηγμα και κάποιες άλλες για θλάση που μπορεί να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Αν ισχύει το τελευταίο σενάριο, ο Μίλικ θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ (7/4).

Έχασε το πρώτο του ραντεβού με τον ΠΑΟΚ

Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Αρκάντιους Μίλικ θα αποδειχθεί ασυνεπής στα ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Δικέφαλος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πολωνός ήταν τότε το μεγάλο αστέρι του Αίαντα. Στα 23 του χρόνια προέρχονταν από μια εξαιρετική σεζόν στην οποία είχε πετύχει 24 γκολ και είχε μοιράσει 10 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 26 του Ιουλίου στο Άμστερνταμ, ωστόσο οι αμυντικοί του Δικεφάλου δεν βρέθηκαν απέναντι στο Μίλικ.

Ο Πολωνός μερικές ώρες πριν από τον αγώνα έφυγε από την Ολλανδία με προορισμό τη Νάπολι για να κλείσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του ιταλικού Νότου. Ο Άγιαξ έβαλε στα ταμεία του το ποσό των 37 εκατομμυρίων ευρώ και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ παρουσίασε για πρώτη φορά τον νεαρό Δανό, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, που πριν κλείσει τα 19 του χρόνια έκανε το ντεμπούτο του και σκόραρε μάλιστα ισοφαρίζοντας το γκολ του Κάμπος στο 1-1.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΣΕΙΓ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ