ΜΑΡΣΕΙΓ

Μαρσέιγ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο ματς με την Παρί

Οπαδοί της Μαρσέιγ έξω από το Βελοντρόμ στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν
Οπαδοί της Μαρσέιγ έξω από το Βελοντρόμ στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η διοργανώτρια Αρχή τη Μαρσέιγ για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου προκάλεσαν τον τραυματισμό εννέα αστυνομικών.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Οκτώβριο, με τους φιλάθλους των Μασσαλών, πλην της φανταστικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν στο γήπεδο, να μην είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και φιλικοί απέναντι στους παίκτες των αιώνιων αντιπάλων τους.

Έξω από το Βελοντρόμ και μετά το τέλος της αναμέτρησης εκτυλίχθηκαν επεισόδια, με την τοπική Αρχή της πόλης να προχωρά σε 21 συλλήψεις. Ο απολογισμός του ντέρμπι της Μασσαλίας ήταν εννέα τραυματισμένοι αστυνομικοί, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να επιβάλουν την τάξη στην ένταση που ξέσπασε ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία χτυπήθηκαν. Μάλιστα, ένας άνθρωπος της ασφάλειας δέχθηκε πέτρα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Η διοργανώτρια Αρχή τιμώρησε τη Μαρσέιγ για τα επεισόδια αυτά με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ως εκ τούτου, οι Μασσαλοί δεν θα έχουν στο πλευρό τους για την αναμέτρηση με την Τρουά (28/11) τους φίλους της ομάδας.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ