LIGUE 1

Μαρσέιγ - Λανς 2-3: Ο εκπληκτικός Παγέτ δεν απέτρεψε την ήττα

Ο Φλοριάν Σοτοκά της Λανς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ στο για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Φελίξ Μπολάρ", Λανς | Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021
Ο Φλοριάν Σοτοκά της Λανς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαρσέιγ στο για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Φελίξ Μπολάρ", Λανς | Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Η Λανς προσπέρασε τη Μαρσέιγ στη 2η θέση της Ligue 1 ύστερα από τη νίκη της με 3-2 μέσα στη Μασσαλία για την 8η αγωνιστική, απέναντι σε έναν εξαιρετικό Ντμιτρί Παγέτ.

Η Λανς υπέταξε τον Ντμιτρί Παγέτ και τη Μαρσέιγ με 3-2 μέσα στη Μασσαλία για την 8η αγωνιστική της Ligue 1 και προσπέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σε μεγάλη απόσταση από την Παρί.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, πρώτα με πέναλτι του Φλοριάν Σοτοκά και στη συνέχεια με πανέμορφο σουτ του Πρέμισλαβ Φρανκόβσκι. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Παγέτ, ο οποίος αρχικά με μία εκτέλεση φάουλ (6η συνολικά στη Ligue 1 στην καριέρα του) και στη συνέχεια με πέναλτι ισοφάρισε πριν από την ανάπαυλα.

Ο Γάλλος συνέχισε να είναι θεαματικός και στο 2ο ημίχρονο, ωστόσο τα τακουνάκια που έβγαζε στους συμπαίκτες του δεν μετατρέπονταν σε ασίστ. Αντιθέτως, στο 71ο λεπτό ο Γουέσλεϊ Σαΐντ μετέτρεψε σε γκολ σέντρα του Σοτοκά από δεξιά, γράφοντας το 3-2.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στη Ligue 1

Η βαθμολογία της Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ