ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης σε παίκτες: "Να είστε προσεκτικοί με τον ιό, να προστατεύετε τον εαυτό σας"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγιασμό του Ολυμπιακού
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον αγιασμό του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον ετήσιο αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού στο Ρέντη, τόνισε προς τους παίκτες να είναι υγιείς και προσεκτικοί με τον κορονοϊό.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την Παρασκευή (23/7) τον ετήσιο αγιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο αγιασμός έγινε μάλιστα παρουσία του προέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στο αγωνιστικό τμήμα επισήμανε όλοι να είναι προσεκτικοί με τον κορονοϊό και να προστατεύσουν τις οικογένειές τους. Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τους στόχους τους.

"Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρόκριση και την καλή έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ