STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαρινάκης: "Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη EUROKINISSI

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Super League και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ενωτικός και ζήτησε να δουλέψουν όλοι μαζί για την πρόεδρο του αθλήματος.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε την Τετάρτη (29/6) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της Super League και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ενωτικός και ζήτησε να δουλέψουν όλοι μαζί για την πρόεδρο του αθλήματος.

“Όπως είπα μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League 1 ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ.

Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιος θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League 1 θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ”.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ως πρόεδρος της Super League 1 ότι θα φροντίσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στη Super League 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της Super League 1.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ