ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης για Μανωλά: "Είναι παίκτης με μεγάλα καρύδια"

Μαρινάκης για Μανωλά: "Είναι παίκτης με μεγάλα καρύδια"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο MEGA μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, τόνισε πως είχε ξεχωρίσει από μικρό τον Ναξιώτη αμυντικό.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Μανωλάς. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου στόπερ, ο οποίος επιστρέφει στο Λιμάνι του ύστερα από 7,5 χρόνια στην Ιταλία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του στο MEGA, αφού είχαν πέσει οι υπογραφές, τόνισε πως ο Μανωλάς "είναι παίκτης με μεγάλα καρύδια", ενώ τόνισε ότι τον είχε ξεχωρίσει από μικρή ηλικία.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Ο Κώστας δεν έφυγε πότε από τον Ολυμπιακό, ήταν πάντα κοντά. Παίκτης με μεγάλη ψυχή από μικρός. Μεγάλη δύναμη, ταχύτητα, εμπειρία πλέον από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Έχει ακόμη ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένας παίκτης του ηγείται του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης με μεγάλα καρύδια, είμαστε χαρούμενοι που είναι πλέον μαζί μας. Τον είχα ξεχωρίσει από μικρό, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πορεία του στην Ευρώπη".

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Θέμη Καίσαρη περιέγραψαν και σχολίασαν τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλέξανδρος Ξενικάκης μετέφερε όλες τις εξελίξεις από την άφιξη του 30χρονου στόπερ στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ