ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Είμαστε όλοι χαρούμενοι για μια ακόμα μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μας στην Ευρώπη"

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε τονίζοντας ότι "συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά με πίστη! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!".

Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε εξέφρασε με ανάρτησή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έκανε λόγο για μια ξεχωριστή βραδιά, ενώ επεσήμανε ότι "συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά με πίστη! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!".

Συγκεκριμένα έγραψε: "Είμαστε όλοι χαρούμενοι για μια ακόμα μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μας στην Ευρώπη! Μία ξεχωριστή βραδιά σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, γεμάτο παλμό και συναίσθημα! Είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα και την πορεία της ομάδας μας! Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά με πίστη! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!"

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ