ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Έχω φτιαχτεί με αυτά που λένε. Πάμε για άλλα 20 πρωταθλήματα"

Μαρινάκης: "Έχω φτιαχτεί με αυτά που λένε. Πάμε για άλλα 20 πρωταθλήματα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ομιλία σε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την φιέστα, αναφέρθηκε σε όσα γίνονται σε δικαστικό επίπεδο, τόνισε ότι θα μείνει για να πάρει άλλα 20 πρωταθλήματα και προανήγγειλε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε ομιλία σε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στην αίθουσα Vammos του γηπέδου Καραϊσκάκη και αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στο δικαστικό επίπεδο, κάνοντας λόγο για επίθεση στον ίδιο όπως παλαιότερα στον Σωκράτη Κόκκαλη (ήταν παρών στην γιορτή του Ολυμπιακού). Μεταξύ άλλων, τόνισε πως θα λάμψει η αλήθεια και ο ίδιος έχει ήσυχη την συνείδησή του, πως έχει φτιαχτεί και δεν πρόκειται να φύγει, μένοντας στην ομάδα για να πάρει άλλα 20 χρόνια. Τέλος, προανήγγειλε σημαντική Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, την οποία θα καλύψει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ακούγονται πολλά τον τελευταίο καιρό. Πλέον, είναι προφανές ότι στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στο γήπεδο και δυστυχώς επενδύουν στην καταστροφή ακόμα και του ίδιου του ποδοσφαίρου.

Παλαιότερα στοχοποιούσαν συνεχώς τον Σωκράτη Κόκκαλη και τώρα στοχοποιούν εμένα. Δεν φοβάμαι όμως γιατί έχω την συνείδησή μου καθαρή. Άλλωστε, σιγά σιγά οι μάσκες πέφτουν, οι συμμαχίες και οι μεθοδεύσεις αποκαλύπτονται. Δυστυχώς γι' αυτούς, τώρα που όλοι οι προβολείς στρέφονται στο ποδόσφαιρο, η αλήθεια θα λάμψει. Δεν μπορούν πια να κρυφτούν, όλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα αντιπαρατεθούμε.

Γράφτηκε ακόμα ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι γελασμένοι όμως. Πριν τέσσερα χρόνια, στην φιέστα του πρώτου πρωταθλήματος που κατακτήσαμε, υποσχέθηκα άλλα 20. Έχουμε πολλά αστέρια να ράψουμε ακόμα και μετά βλέπουμε. Δεν είναι δυνατόν να φύγω από το σπίτι μου, δεν είναι δυνατόν να φύγουν από το ποδόσφαιρο οι άνθρωποι που επενδύουν, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, για να μπουν οι λαθραίοι και οι ανύπαρκτοι.

Κάθε μέρα που μπαίνω στο Καραϊσκάκη, στου Ρέντη ή στην ΠΑΕ, θέλω να φτιάξω κάτι καινούργιο και αυτό δεν συμβαίνει μόνο για το Καραϊσκάκη, του Ρέντη ή την ΠΑΕ, συμβαίνει ακόμα και στον Πειραιά. Είναι κάτι που με ευχαριστεί, που μου δίνει δύναμη, το οποίο μου δίνει χαρά καθημερινά.

Και θέλω να πω και κάτι άλλο. Μετά τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα όσο πιο ευγενικά γίνεται, φτιάχτηκα και σας υπόσχομαι άλλα 20 πρωταθλήματα από σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας του και το πάθος μου ακόμα μεγαλύτερο για έναν ακόμη μεγαλύτερο Ολυμπιακό.

Έχω δρομολογήσει τα πράγματα για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού, το οποίο θα γίνει μέσω μιας μεγάλης Αύξησης Κεφαλαίου, την οποία και θα καλύψω. Έχω υλοποιήσει τους στόχους του Ολυμπιακού, όταν ανέλαβα πριν πέντε χρόνια και όπως σας είπα, είμαι έτοιμος να επενδύσω ακόμα περισσότερο για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας.

Φέτος, ο σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας του. Είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, στο πόλο, στο μπάσκετ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παντού. Όλοι είμαστε ένα. Διοίκηση, κόσμος, παίκτες, μια οικογένεια και όλοι βάζουμε πάνω απ' όλα τον Ολυμπιακό. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς!".

Μώραλης: "Τα καλύτερα είναι μπροστά μας"

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τον Ολυμπιακό, φωταγώγησε την πόλη και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό μας για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Η χαρά μας φέτος είναι μεγαλύτερη. Είναι η χρονιά που γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας. Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός κάνει τον Πειραιά υπερήφανο και δίνει σε όλους μας το μήνυμα ότι ενωμένοι, προσηλωμένοι στους στόχους μας και με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ