ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Τα δάκρυα on air του Βαλντάνο για το χαμό του Ντιέγκο

O παλαίμαχος άσος της εθνικής Αργεντινής και άλλοτε συμπαίκτης του Μαραντόνα, Χόρχε Βαλντάνο
O παλαίμαχος άσος της εθνικής Αργεντινής και άλλοτε συμπαίκτης του Μαραντόνα, Χόρχε Βαλντάνο AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ο Χόρχε Βαλντάνο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον χαμό του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, και λύγισε κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε live τηλεοπτική εκπομπή (VIDEO).

Ο Χόρχε Βαλντάνο ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιρικούς συντρόφους του Ντιέγκο Μαραντόνα στην πορεία του "Πίμπε Ντ'Όρο" με την εθνική Αργεντινής και αναμφίβολα το τουρνουά που σημάδεψε αμφότερους ήταν το Μουντιάλ του 1986.

Τότε που ο Ντιεγκίτο πήρε από το χέρι την εθνική ομάδα της χώρας του και την οδήγησε για δεύτερη φορά στην κορυφή του κόσμου, με τον Βαλντάνο να είναι από τα βασικά γρανάζια της αλμπισελέστε στα γήπεδα του Μεξικού έχοντας 4 γκολ απολογισμό καθώς και το δεύτερο γκολ στον νικηφόρο τελικό (3-2) απέναντι στην Δυτική Γερμανία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η θλιβερή απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκλόνισε τον Βαλντάνο, με τον 65χρονο παλαίμαχο παίκτη να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας για εκείνον, κατά τη διάρκεια live εκπομπής στην ισπανική τηλεόραση για το Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ