ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Σοβαρός τραυματισμός από τα επεισόδια στην κηδεία του

Επεισόδια οπαδών με την αστυνομία στο πλαίσιο του λαϊκού προσκηνύματος στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα
Επεισόδια οπαδών με την αστυνομία στο πλαίσιο του λαϊκού προσκηνύματος στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα AP PHOTO/MARCOS BRINDICCI

Η δίψα του κόσμου να βρεθεί κοντά στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος έφερε άγρια επεισόδια, με τον θλιβερό απολογισμό να είναι ένας σοβαρά και αρκετοί ελαφρά τραυματίες καθώς και συλλήψεις.

Ο κόσμος στο Μπουένος Άιρες ξεχύθηκε μαζικά στους δρόμους την Πέμπτη θέλοντας να συμμετέχει στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα, για να αποχαιρετήσει όπως άρμοζε σε έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών το απόγευμα της Τετάρτης.

Το γεγονός αυτό ήταν άκρως συγκινητικό, αν αναλογιστεί κανείς πόσους ανθρώπους επηρέασε με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ο Ντιέγκο την εποχή που μεσουρανούσε, ωστόσο έφερε και κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων (με τον κόσμο να αγανακτεί επειδή δεν μπορούσαν όλοι να φτάσουν στο φέρετρο πριν αναχωρούσε για την ταφή του Ντιεγκίτο), με την "Clarin" να αναφέρει πως υπήρχαν δεκάδες τραυματίες από τις συμπλοκές, μεταξύ των οποίων και 11 αστυνομικοί.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο μέσο υπάρχει ένα ακόμα πιο δυσάρεστο περιστατικό και αυτό αφορά τον σοβαρό τραυματισμού ενός καμεραμάν του τηλεοπτικού δικτύου "Canal 9", ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι, χωρίς να έχει εντοπιστεί προς το παρόν το άτομο που ευθύνεται για τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ