ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Σε δημοπρασία η περιουσία του θρύλου της Αργεντινής

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας στον τελικό του 1986
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας στον τελικό του 1986 @2021 CARLO FUMAGALLI/AP IMAGES

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία που αφορούσε την περιουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα, με το μεγαλύτερο μέρος αυτής να βρίσκει αγοραστές, γεγονός που θα βοηθήσει στην εξόφληση των χρεών του.

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, άφησε την τελευταία του πνοή, με την περιουσία του να τίθεται σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, τα πολλά χρέη του Αργεντινού οδήγησαν τον δικαστή να βγάλει την περιουσία του ποδοσφαιρικού θρύλου σε μία διαδικτυακή δημοπρασία, στην οποία θα έψαχναν αγοραστή περίπου 90 περιουσιακά του στοιχεία.

Η δημοπρασία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς κατάφεραν να πουληθεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, πλην ενός σπιτιού και μίας BBW. Η διαδικασία ωστόσο, είχε πάρει παράταση για αρκετές ημέρες αφού στη δημοπρασία της 19ης Δεκεμβρίου τα πιο ακριβά "κομμάτια" απέτυχαν αρχικά να προσελκύσουν αγοραστές.

Η αρχική τρίωρη δημοπρασία είχε αποφέρει μόλις 26.000 δολάρια για περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων, με το ακίνητο Villa Devoto Maradona που είχε χαρίσει στους γονείς του και κοστολογείται τουλάχιστον 900.000 δολάρια, να μην βρίσκει τελικά αγοραστή.

Η μεγαλύτερη προσφορά που έγινε ήταν για έναν πίνακα του Μαραντόνα από τον καλλιτέχνη Lu Sedova, για τον οποίον και προσφέρθηκαν 2.150 δολάρια, ενώ το δεύτερο πιο ακριβό "κομμάτι" που πουλήθηκε ήταν μια φωτογραφία του με τον ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, που αγοράστηκε για 1.600 δολάρια.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ