ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Ρίβερ και Ροσάριο σχημάτισαν το 10 στη μνήμη του

Οι παίκτες, οι προπονητές των Ροσάριο Σεντράλ και Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και οι διαιτητική ομάδα σχημάτισαν το 10 πριν από την έναρξη του ματς για να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα.
Οι παίκτες, οι προπονητές των Ροσάριο Σεντράλ και Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και οι διαιτητική ομάδα σχημάτισαν το 10 πριν από την έναρξη του ματς για να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. TNT SPORTS

Οι παίκτες και οι προπονητές των Ροσάριο Σεντράλ και Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και οι διαιτητές σχημάτισαν το 10 πριν από την έναρξη του ματς για να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. (VIDEO)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Ροσάριο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Σεντράλ με τη Ρίβερ Πλέιτ για την 5η αγωνιστική της αργεντίνικης Superliga.

Οι παίκτες των δύο ομάδων, καθώς και η διαιτητική ομάδα παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουν το 10, τιμώντας τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη.

Στο κέντρο του γηπέδου υπήρχε φωτογραφία του εκλιπόντα, όλοι φορούσαν φανέλες της εθνικής Αργεντινής με το όνομά του στην πλάτη, ενώ από τα μεγάφωνα έπαιζε το τραγούδι "La mano de Dios".

Δείτε το στιγμιότυπο από το Εστάδιο Δρ. Λισάντρο ντε λα Τόρε:

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ