ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Οι Αργεντινοί θέλουν η καρδιά του να συνοδεύσει την ομάδα στο Μουντιάλ 2022

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας στον τελικό του 1986
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το τρόπαιο του Μουντιάλ στα χέρια του μετά τη νίκη της Αργεντινής επί της Γερμανίας στον τελικό του 1986 @2021 CARLO FUMAGALLI/AP IMAGES

Οι Αργεντινοί φίλαθλοι θέλουν η καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα να συνοδεύσει τον Λιονέλ Μέσι και την εθνική ομάδα της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca.

Μία άκρως ασυνήθιστη και ιδιαίτερα μακάβρια ιδέα είχαν κάποιοι φίλαθλοι της Αργεντινής, οι οποίοι θέλουν να έχουν μαζί τους στο Μουντιάλ 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, τον θρύλο της χώρας του, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοέμβριο του 2020, ωστόσο δεν υπάρχει ούτε ένας φίλος της ασπρόμαυρης στρογγυλής θεάς που να τον έχει βγάλει από το μυαλό του, πόσο μάλλον οι Αργεντινοί, οι οποίοι τον είδαν να τους οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 στο Μεξικό κόντρα στη Δυτική Γερμανία (3-2).

Έχουν περάσει 36 χρόνια από εκείνη τη χρονιά, και ο -για πολλούς- διάδοχός του, Λιονέλ Μέσι, θεωρείται πως έχει μία τελευταία του ευκαιρία για να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έχοντας αυτή την ιδέα στο μυαλό τους μια ομάδα Αργεντινών οπαδών σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική MARCA μία ομάδα φίλων της αλμπισελέστε επιθυμούν ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του να συνοδεύονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την καρδιά του θρύλου της Αργεντινής.

"Φαντάζομαι μια πομπή να τον μεταφέρει, ο κόσμος θα συνόδευε το λεωφορείο και θα μαζευόταν στην πόλη Ezeiza πριν την αποχώρηση" είπε ένας Αργεντινός. "Λέγονται άσχημα πράγματα, όπως ότι ήθελαν να τον κλέψουν. Λοιπόν, γιατί να μην το κάνουμε αυτό; Το να πάει σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μέσι, θα ήταν καλό".

Θυμίζουμε πως ο γιατρός και δημοσιογράφος, Νέλσον Κάστρο, είχε αποκαλύψει πως ο Μαραντόνα ετάφη χωρίς την καρδιά του, η οποία αφαιρέθηκε, προκειμένου να διερευνηθούν καλύτερα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό του.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ