ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα

Ο Μαραντόνα στον πάγκο της Ντοράντος στο Μεξικό
Ο Μαραντόνα στον πάγκο της Ντοράντος NETFLIX / YOUTUBE

Στην ταινιοθήκη του Netflix υπάρχει το ντοκιμαντέρ Maradona in Mexico, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι έχουν συνδρομή στην διάσημη streaming πλατφόρμα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή την Τετάρτη (25/11) με την είδησή του θανάτου του να κάνει τον γύρο του κόσμου. Ολόκληρος ο πλανήτης κινείται στον "αστερισμό" του Ντιεγκίτο, καθώς εκατομμύρια κόσμος θέλει να τιμήσει τον Αργεντίνο θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ένας τρόπος είναι η παρακολούθηση ντοκιμαντέρ, όπου μπορούν να γίνουν ορατές ορισμένες πτυχές της θορυβώδους ζωής του Ντιέγκο Μαραντόνα. Το Netflix μάς προσφέρει αυτήν την δυνατότητα.

Οι συνδρομητές στην διάσημη streaming πλατφόρμα μπορούν να δουν τη σειρά-ντοκιμαντέρ Maradona in Mexico. Η σειρά πραγματεύεται την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Ντοράντος που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία στο Μεξικό, στην έδρα των καρτέλ ναρκωτικών. Μαθημένος στις προκλήσεις θα πάρει ένα απόλυτο αουτσάιντερ με στόχο να αλλάξει την μοίρα του.

"Είναι μία ιστορία ενός ανθρώπου που ήταν κάποτε στην κορυφή και τώρα έχει πέσει. Ως αουτσάιντερ θέλει να οδηγήσει ένα άλλο αουτσάιντερ προς την κορυφή" αναφέρει ο κριτικός του Decider για το ντοκιμαντέρ.

Στη σειρά καταγράφεται η έντονη προσωπικότητα του Μαραντόντα καθώς εμφανίζεται να πανηγυρίζει και να χορεύει με τους παίκτες, να τα βάζει με τους διαιτητές και να αποβάλλεται.

Δείτε τo trailer:

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ