ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Ο Μέσι έβαλε το ίδιο γκολ με το μοναδικό του Μαραντόνα στη Νιούελς

Το σουτ του Μέσι στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Οσασούνα
Το σουτ του Μέσι στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Οσασούνα

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την Κυριακή (29/11) το ίδιο γκολ που είχε σημειώσει το 1993 με τη Νιούελς ο Μαραντόνα, το μοναδικό που είχε πετύχει ο θρυλικός Αργεντινός με τη συγκεκριμένη ομάδα. Απίστευτη η ομοιότητα 27 χρόνια μετά. (VIDEO)

Το απόγευμα της Κυριακής (29/11) ο Λιονέλ Μέσι έκανε το 4-0 κόντρα στην Οσασούνα για την 11η αγωνιστική της La Liga. Στη συνέχεια έβγαλε τη φανέλα του, φορώντας από κάτω εκείνη της Νιούελς Ολντ Μπόις, απ' όταν αγωνιζόταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, τη σεζόν 1993/94.

Το απίθανο της ιστορίας είναι πως το τέρμα του Μέσι είναι ίδιο με το μοναδικό που έβαλε ο Μαραντόνα στη Νιούελς. Συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου 1993 ο Pipe De Oro σκόραρε απέναντι στην Έμελεκ σε φιλικό, στην επιστροφή του στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής μετά τη θητεία σε Μπαρτσελόνα, Νάπολι και Σεβίλλη.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ απέναντι στην Οσασούνα στο 29ο λεπτό με τον Μπρέιθγουεϊτ και τον Λιονέλ Μέσι να προσπαθεί να μιμηθεί το χέρι του Θεού, αυτό που είχε σημειώσει ο Μαραντόνα το 1986 στο Παγκόσμιο Κύπελλο 1986 απέναντι στην Αγγλία.

Ο Μαραντόνα πέθανε την περασμένη Τετάρτη (25/11) σε ηλικία 60 ετών έχοντας υποστεί ανακοπή.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ