ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Νέες μικροεντάσεις στο λαϊκό προσκύνημα

Μικροεπεισόδια στο λαϊκό προσκύνημα του Μαραντόνα
Μικροεπεισόδια στο λαϊκό προσκύνημα του Μαραντόνα OLE / TWITTER

Νέες μικροεντάσεις θαυμαστών του Μαραντόνα με την αστυνομία ξέσπασαν κοντά στην Casa Rosada, όπου πραγματοποιείται το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του Ντιέγκο. (VIDEO)

Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με τη σορό του παγκόσμιου θρύλου να γίνεται λαϊκό προσκύνημα στην Casa Rosada. Η είδηση του θανάτου του Ντιεγκίτο βύθισε σε θλίψη εκατομμύρια θαυμαστές του.

Οι εντάσεις έξω απ' το Προεδρικό Μέγαρο δεν έλειψαν, καθώς θαυμαστές του θρύλου της Αργεντινής έριξαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα προκειμένου να επισπεύσουν τη διαδικασία και να αποτίσουν φόρο τιμής.

Νέα μικροεπεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 19:00 ώρα Ελλάδας. Η αστυνομία άρχισε να τοποθετεί κιγκλιδώματα στην ουρά των τριών χιλιομέτρων, καθώς το λαϊκό προσκύνημα θα ολοκληρωθεί στις 21:00 (ώρα Ελλάδας). Κάπως έτσι, ο κόσμος άρχισε να αντιδράει δημιουργώντας ένταση με την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι η ταφή του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη (26/11) στις 21:00 ώρα Ελλάδας (16:00 τοπική).

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ