ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Καρέρα: "Έχω τη φανέλα του Μαραντόνα σπίτι μου"

Ο Μάσιμο Καρέρα δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση ΑΕΚ - ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μάσιμο Καρέρα δίνει οδηγίες στο ΑΕΚ - ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, τον οποίον αντιμετώπισε στη Serie A, και τη φανέλα που πήρε από τον Αργεντινό μετά από αναμέτρηση της Μπάρι με τη Νάπολι.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για "μάχη" όσον αφορά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα, ωστόσο η συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να στραφεί γύρω από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη και ετάφη την Πέμπτη.

Ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης αντιμετώπισε τον Αργεντινό εκλιπόντα στη Serie A και θυμήθηκε ότι έχει τη φανέλα σπίτι του, όταν άλλαξαν μετά από αναμέτρηση της Μπάρι με τη Νάπολι.

"Ήταν ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ήταν η ουσία του ποδοσφαίρου. Η πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα ήταν με τη Πεσκάρα τον Αύγουστο του 1985. Ήταν εντυπωσιακό να τον βλέπεις στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, ακόμα και 3 και 4 παίκτες δεν μπορούσαν να τον ανακόψουν.

Ήμουν τυχερός διότι σε ένα από τα μας που τον αντιμετώπισα με τη Μπάρι κατάφερα να αλλάξω φανέλα με τον Μαραντόνα. Μια φανέλα που έχω ακόμα και σήμερα στο σπίτι μου. Ήταν κάτι πραγματικά σπουδαίο", υποστήριξε στη NOVA ο Καρέρα.

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ