ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Μαραντόνα: Η ασύλληπτη διαφήμιση με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας

Το όνειρο του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας
Το όνειρο του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ζούσε για να παίζει και να νικάει την εθνική Βραζιλίας, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να φορέσει μία φορά τη φανέλα της, για μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαφημίσεις όλων των εποχών (VIDEO).

Είναι δυνατόν Ντιέγκο Μαραντόνα και εθνική Βραζιλίας να πάνε μαζί από τη στιγμή που ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου ζούσε και ανέπνε για χάρη της αλμπισελέστε; Και όμως, ο Πίμπε Ντ'Όρο φόρεσε κάποτε τη φανέλα της σελεσάο και κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε διαφημιστικό σποτ για την προώθηση αναψυκτικού της πατρίδας του, με τον Μαραντόνα, που σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου με το χαμό του το απόγευμα της Τετάρτης, να τρελαίνει τον πλανήτη το 2010 όντας δίπλα σε Ρονάλντο και Κακά και φορώντας τη φανέλα της Βραζιλίας.

Για να ξυπνήσει όμως τότε από εκείνο το άσχημο όνειρο, και να τον δούμε -με ανακούφιση- να πετάγεται σαν ελατήριο από το κρεβάτι του φορώντας τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ