ΜΙΛΑΝ

Μάντζουκιτς: "Ο Ζλάταν είναι θηρίο στο γήπεδο, θα προσπαθήσω να είμαι το ίδιο"

Ο Μάριο Μάντζουκιτς πριν από την πρώτη του προπόνηση με τη Μίλαν στις 19 Ιανουαρίου του 2021.
Ο Μάριο Μάντζουκιτς πριν από την πρώτη του προπόνηση με τη Μίλαν Ⓒ 2021 SPADA/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάριο Μάντζουκιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μίλαν δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Παίκτης της Μίλαν είναι με κάθε επισημότητα ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, με οψιόν επέκτασης γι' ακόμα μία σεζόν.

Ο Μάντζουκιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των ροσονέρι υποστήριξε ότι βρίσκεται σε μία ομάδα που ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του, ενώ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους.

"Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί επέλεξα τη Μίλαν. Είναι μία ιστορική ομάδα και εκπληρώνει πλήρως τις φιλοδοξίες μου. Όλοι ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει η Μίλαν. Δούλεψα πολύ τον τελευταίο καιρό. Είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τίτλους, άρα η Μίλαν δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την ετοιμότητά μου" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη, τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δηλώνοντας χαρούμενος πως θα βρεθεί στην ίδια ομάδα μαζί του.

"Ακολουθώ τον Ζλάταν από την μικρή μου ηλικία και είμαι χαρούμενος που επιτέλους θα βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με αυτόν. Πεινάμε και οι δύο για επιτυχία. Είναι ακόμη θηρίο στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να είμαι το ίδιο. Νομίζω θα τα πάμε καλά" τόνισε ο Μάντζουκιτς.

Photo credits: ⓒ 2021 Spada/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ