ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Μας βοήθησε η αποβολή, μετά από κάποιες νίκες οι παίκτες θα απελευθερωθούν από το άγχος"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε στην COSMOTE TV ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και ότι τους βοήθησε η αποβολή του Ελευθεριάδη, ενώ μετά από κάποια αποτελέσματα η ομάδα του θα απελευθερωθεί από το άγχος.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τη Λαμία, στην οποία οι κίτρινοι επικράτησαν με 1-0, τόνισε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του.

Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει άγχος στην ομάδα, κάτι που φάνηκε από τα λάθη που έκαναν στο τέλος της αναμέτρησης, αλλά αφού έρθουν κάποια αποτελέσματα θα απελευθερωθούν και οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος: Για το ματς: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, Μας βοήθησε και η αποβολή, βρήκαμε και το γκολ. Μετά από έαν διάστημα είχαμε άγχος, δεχθήκαμε πίεση με βαθιές μπαλίες. Είχαμε τις ευκαιρίες να κλείσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όπως είπα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που κλειδώσαμε το τρίποντο".

Για το αν υπήρχε άγχος στους παίκτες: "Σίγουρα το άγχος θέλει αποτελέσματα, μετά από τα αποτελέσματα και τις νίκες, οι παίκτες θα απελευθερωθούν. Είδαμε μετά από κάποια διαστήματα, αφού προηγηθήκαμε, ότι η ομάδα έκανε πολύ εύκολα λάθη. Αυτό ήταν θέμα άγχους".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ