ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί"

Ο Άκης Μάντζιος σε παιχνίδι του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Άκης Μάντζιος σε παιχνίδι του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος ανέφερε πως ο Άρης πρέπει να γίνει επιθετικός, ενώ αναφερόμενος στους Σάσα και Μπεναλουάν τόνισε πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Ο Άρης την Κυριακή (24/10, 16:00, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του παιχνιδιού τόνισε πως οι κίτρινοι πρέπει να γίνουν πιο επιθετικοί. Επιπλέον, ερωτηθείς για το περιστατικό ανάμεσα σε Σάσα και Μπεναλουάν υπογράμμισε πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ζήτημα του γκολ: "Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί, να βάλουμε γρήγορα γκολ και να απελευθερωθούμε. Εμείς θέλουμε γκολ από όπου κι αν προέρχονται. Γκολ, που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε, ώστε να παίξουμε το καλό ποδόσφαιρο που αποδεδειγμένα μπορούμε".

Για την άμυνα του Άρη: "Πράγματι, η άμυνά μας είναι ατού για εμάς. Είναι πολύ καλό αυτό το στοιχείο που διαθέτουμε. Πρέπει να λέμε και τα καλά μας, να μην μηδενίζουμε τα πάντα στην ομάδα. Μας έχει βοηθήσει πολύ η άμυνα στην κατάκτηση των 11 βαθμών, που έχουμε ως τώρα".

Για το περιστατικό ανάμεσα σε Μπεναλουάν και Σάσα: "Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα".

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό: "Περιμένουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το καλύτερο. Είναι νέα ομάδα, με νέο προπονητή, με ό,τι αυτά τα στοιχεία συνεπάγονται. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Αυτό που θέλουμε, είναι ένα δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι στη σειρά. Αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ