ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Ήταν ένα παιχνίδι όπως θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη"

Ο Μάντζιος στον πάγκο του Άρη
Ο Μάντζιος στον πάγκο του Άρη INTIME

Ο Άκης Μάντζιος μετά την ευρεία νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού υπογράμμισε πως ήταν ένα παιχνίδι, όπως θέλει να βλέπει την ομάδα του.

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Παναιτωλικό επικρατώντας 5-1 για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως ήταν ένα παιχνίδι όπως θέλει να βλέπει την ομάδα του. Πέρα από το μεγάλο σκορ, στάθηκε στη διάθεση των παικτών του, ενώ σχολίασε ότι πρέπει να υπάρξει σταθερότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να βγει. Τα παιδιά είχαν μια εξαιρετική αντίδραση. Δεν στέκομαι στο γκολ, αλλά στη διάθεση και την εικόνα. Είχαμε συνεργασίες και πρέσινγκ. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι όπως θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να μείνουμε ως το τέλος".

Για τα γκολ του Άρη: "Είναι ωραίο να σκοράρεις πολλά γκολ αλλά δε στέκομαι στο σκορ αλλά σε αυτό που δουλέψαμε και θέλαμε να δείξουμε. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να σκοράρεις με τις όποιες φάσεις κάνεις, αλλά είναι και παιχνίδια που δημιουργείς ένα σωρό ευκαιρίες και δε βρίσκεις δίχτυα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα μείνουμε στην εικόνα και την διάθεση. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε".

Για το αν ο Άρης είναι κοντά στα θέλω του: "Δεν υπάρχουν ποσοστά. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πολλές μικρές αιτίες. Δεν είναι επί του παρόντος, αλλά πρέπει να βρούμε σταθερότητα. Η ομάδα είναι εξαιρετική. Δεν μπορεί να ξεχάσουν όλοι αυτό που μπορούν να παίξουν. Αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι αδικούν τους εαυτούς τους".

Για το αν είναι το καλύτερο του πρώτο ημίχρονο: "Από πλευράς σκορ ναι, αλλά δε θέλω να μείνω στο σκορ".

Για τους πολλούς νέους σκόρερ: "Η ομάδα θέλουμε να σκοράρει, δε με ενδιαφέρει ποιος θα το κάνει. Με ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο, η προσπάθεια και το να βγάζει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε πέρσι και ξαφνικά δεν έχουμε παρουσιαστεί έτσι από την αρχή του πρωταθλήματος. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες και δικαιολογημένα υπάρχει πίεση".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ