ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Ήμασταν εξαιρετικοί, βγάλαμε χαρακτήρα, ζητώ συγγνώμη για την προηγούμενη εβδομάδα"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ανέφερε πως οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ ζήτησε συγγνώμη για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε ένα ντέρμπι που στιγματίστηκε από επεισόδια και διακοπή. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε πως οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αφιέρωσε το τρίποντο σε όλον τον οργανισμό και ζήτησε συγγνώμη για την βαριά ήττα από τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

"Προερχόμασταν από βαριά ήττα, δουλέψαμε και θέλαμε να έχουμε μόνο θετική σκέψη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήμασταν εξαιρετικοί. Βγάλαμε χαρακτήρα και ως προπονητής και θα ήθελα αν να ζητήσω συγγνώμη από την προηγούμενη εβδομάδα επισήμως γι' αυτό που έγινε. Αφιερώνω αυτήν τη νίκη σε όλον τον οργανισμό του Άρη.

Η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι συνηθισμένη, το ασυνήθιστο ήταν την περασμένη εβδομάδα. Ο Άρης έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια διακοπή στο καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε.

Δεν θα ήθελα να αναλύσω τώρα τι έγινε στο παιχνίδι πέρασε και αρκετή ώρα μετά από όλα αυτά. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Τρεις βαθμοί της νίκης και προχωράμε. Να είμαστε σοβαροί και για τον αγώνα του Κυπέλλου, θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ