ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Εγώ εκείνη την ώρα έδινα οδηγίες και είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Άκης Μάντζιος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Άρη, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τι δήλωσε για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τον αποκλεισμό του Άρη από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήρθε με έναν απίστευτο τρόπο χάρη στο γκολ του Μπουχαλάκη στο 87', ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Κουέστα ερχόμενος από πίσω του και χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το -πικρό για τους κίτρινους- φινάλε.

Αναλυτικά δήλωσε: "Είμαστε πικραμένοι. Ήμασταν καλά δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Ολυμπιακού. Ήμασταν πολύ κοντά στην πρόκριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε ένα λάθος και μείναμε εκτός από την επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο του παιχνίδι που μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης δεν είχε πετύχει γκολ.

Είχαμε καλά διαστήματα, ξεκινήσαμε καλά, βγάλαμε αυτοματισμούς. Το γκολ ήρθε στο σημείο που το θέλαμε, ήμασταν κοντά, αλλά δυστυχώς. Μείναμε εκτός και αυτό που μας μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και η πολύ καλή εικόνα που είχαν.

Η πίκρα του αποκλεισμού είναι πιο μεγάλη όμως. Δεν το περίμενε κανείς. Εγώ εκείνη την ώρα έδινα οδηγίες και είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Είναι ένα λάθος που γίνεται σπάνια, δεν είναι συνηθισμένο, αλλά το πληρώσαμε. Το αφήνουμε πίσω μας, προχωράμε και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι με τον ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ