ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Έχουμε κάνει μία εξαιρετική εβδομάδα, είχαμε δυνατότητα και γι' άλλο γκολ"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία εξαιρετική εβδομάδα και είχε τη δυνατότητα και γι' άλλο γκολ απέναντι στους Αρκάδες.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του Αστέρα για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten χάρη σε γκολ του Μπρούνο Γκάμα. Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για το μίνι σερί της ομάδας του, τόνισε ότι έκανε μία εξαιρετική ομάδα και κόντρα στους Αρκάδες δικαιούταν ένα ακόμη γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Ήταν το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Είχαμε μεγάλη καταπόνηση. Κάναμε λάθη από κούραση και από μη καθαρό μυαλό. Είχαμε δυνατότητα και για άλλο γκολ. Έχουμε κάνει μια εξαιρετική εβδομάδα. Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά".

Για το μίνι-σερί νικών: "Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε και δειξαμε ότι το κάνουμε. Ήταν κάτι ασυνήθιστο για εμάς. Αν εξαιρέσουμε αυτό το παιχνίδι, πριν τον ΠΑΣ, η ομάδα έπαιξε καλά και πήρε αποτελέσματα. Ήταν κακή παρένθεση. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά και βελτίωση μέχρι να φτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει".

Για το γεγονός πως απόψε έδωσαν την κατοχή στον Αστέρα: "Δεν ήταν ότι δεν το θέλαμε. Είναι μεγάλη υπόθεση, για τρίτο παιχνίδι να παίζουν σχεδόν οι ίδιοι. Έπρεπε να διαχειριστούμε προβλήματα και χρόνους. Κάθε παιχνίδι θέλει άλλη στρατηγική, κερδίσαμε δίκαια".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ