ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Δεν υπάρχει άγχος, περιμέναμε να έρθει η στιγμή να παίξουμε"

Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη, σε ματς των play offs της Super League απέναντι στην ΑΕΚ | 12 Μαΐου 2021
Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη, σε ματς των play offs της Super League απέναντι στην ΑΕΚ | 12 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάνζιος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ραντεβού του Άρη, στην έδρα της Αστάνα, τονίζοντας πως οι κίτρινο έχουν προετοιμαστεί κατάλληλο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται από την Τετάρτη στo Καζακστάν για τον πρώτο αγώνα με την Αστάνα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με τον Άκη Μάντζιο να παραχωρεί δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των κιτρίνων ξεκαθάρισε πως δεν αγχώνεται για το γεγονός πως θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο ως προπονητής ενώ ξεκαθάρισε πως είναι συν για την Αστάνα που αγώνας θα γίνει σε συνθετικό γήπεδο αλλά και ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, με στόχο να δώσει χαρά στον κόσμο της μέσω της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη:

Για το ματς της Πέμπτης: "Περιμέναμε αυτή τη στιγμή να έρθει. Ετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, που είναι μια πολύ καλά ομάδα, έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Είναι ένα συν για τον αντίπαλο το συνθετικό γήπεδο, το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του".

Για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως προπονητής είπε: "Άγχος δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλαμε, περιμέναμε να έρθει η στιγμή για να παίξουμε. Δεν υπάρχει άγχος, λογικό είναι να μην είμαστε… ήρεμοι όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αντίπαλο, το έχουμε πράξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και περιμένουμε το παιχνίδι".

Για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα είπε: "Γνωρίζετε καλά πως δεν έχουμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, δεν έχουμε εναλλακτικές. Υπάρχει ένα κενό, θα αποφασίσουμε αύριο πριν το παιχνίδι".

Για την Αστάνα σχολίασε: "Είναι μια καλή ομάδα, έχει επίσημα παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό πολύ καλύτερο σε σχέση με μας. Είναι ομάδα ιδιαίτερα ποιοτική στο επιθετικό κομμάτης και πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό γήπεδο".

Για την απουσία κόσμου στο γήπεδο της Αστάνα και την παρουσία φιλάθλων στο Βικελίδης την ερχόμενη εβδομάδα: "Σίγουρα θα παίξει ρόλο. Και αυτή τη στιγμή την περιμέναμε, ο κόσμος δίνει δυναμική στην ομάδα και περιμένουμε πως και πως να μπούμε μέσα στο γήπεδο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΑΡΗΣ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ