ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Δείξαμε ότι κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο"

Ο Άκης Μάντζιος στην εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten
Ο Άκης Μάντζιος στην εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στα χρονικά σημεία που δέχθηκε τα γκολ ο Άρης από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και υποστήριξε ότι παρά την ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό με την εικόνα του έδειξε ότι κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten και γνώρισε την ήττα (1-2).

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος, στάθηκε στα χρονικά σημεία που δέχθηκε τα γκολ η ομάδα του από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και υποστήριξε με την εικόνα έδειξε ότι κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο.

"Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Εμείς δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε. Ήταν ένα κοντρόλ παιχνίδι, δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεχτήκαμε πάλι ένα εύκολο γκολ και έγιναν δύσκολα τα πράγματα.

Μετά κάναμε τις αλλαγές δώσαμε φρεσκάδα πιέσαμε μήπως πάρουμε έστω τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Η γενική εικόνα της ομάδας μας έδειξε ότι μπορεί να κοιτάει κάθε αντίπαλο στο μάτια και δικαίως βρίσκεται στις ψηλές θέσεις", υποστήριξε αρχικά στη NOVA και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στις αλλαγές που έκανε: "Ο σχεδιασμός μας ήταν να γίνουν οι αλλαγές αλλά μας πήγε πίσω το δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι παίχτηκε στον άξονα. Τα παιδιά έδωσαν ένταση αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ