ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Δεν τα παρατήσαμε, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Άρης για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση Ατρόμητος - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μετά απ΄ την ισοπαλία 2-2 με τον Ατρόμητο τόνισε ότι η ομάδα του έκανε τεράστια προσπάθεια και έδειξε χαρακτήρα.

Ο Άρης έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, αλλά έφυγε από το Περιστέρι με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) χάρη στα δύο γκολ των Κάτσε και Σάσα.

Μετά απ΄ το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν το παράτησε και έδειξε χαρακτήρα φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, δεν ήμασταν χειρότεροι για να χάνουμε. Δεν το παρατήσαμε, το πιστέψαμε και στο ημίχρονο με τα παιδιά. Παρά το 2-0 η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Συνεχίζουμε. Ήταν το τρίτο ματς σε επτά μέρες και υπήρχε κούραση".

Για το προβάδισμα του Ατρομήτου: "Δεν πιστέψαμε ότι τελειώνει το ματς. Σίγουρα δυσκόλεψαν τα πράγματα αλλά υπήρχε πίστη. Δεν το παρατήσαμε και στο τέλος πήραμε έναν βαθμό που είναι σαν νίκη. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όλοι από τον πάγκο και τα καταφέραμε. Είμαστε μία οικογένεια".

Για την ψυχολογία και το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Μας βοηθάει. Είναι βέβαια ένα διαφορετικό ματς. Θα ξεκουραστούμε και θα το δούμε. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μας βοηθάει ψυχολογικά έπειτα από τρία δύσκολα ματς".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ