ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μάντζιος: "Είναι ένα καλό σκορ, αλλά δεν τελείωσε κάτι ακόμη"

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα στο Βικελίδης για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα στο Βικελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά από τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα με 2-0 συνεχάρη τους παίκτες του, ωστόσο τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Σύνθημα βελτίωσης έδωσε ο Ράσταβατς.

Ο Άρης επικράτησε 2-0 του Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Άκης Μάντζιους στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV, υποστήριξε ότι το σκορ είναι καλό, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξεκινήσαμε κάπως νωθρά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ζωντανοί, είχαμε ένταση, πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες. Είναι ένα καλό σκορ, αλλά δεν τελείωσε τίποτα ακόμα".

Σε ερώτηση για το αν είναι οιωνός τελικός αυτό το 2-0 απάντησε: "Μακάρι, το ευχόμαστε".

ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"

Από την άλλη, ο τεχνικός του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να τα πάει καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, επομένως περιμένει τη ρεβάνς.

"Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μισό, είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 70 λεπτά, αντέξαμε. Κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε ρυθμό και εκεί δεχθήκαμε το γκολ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, ελπίζουμε και περιμένουμε στο γήπεδο να παίξουμε καλύτερα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ