ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Αντιδράσαμε με αυτή τη νίκη, μας βοηθάει ψυχολογικά"

Ο Άκης Μάντζιος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Ο Άκης Μάντζιος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού σχολίασε πως η ομάδα του αντέδρασε, αν και υπήρχε νευρικότητα εξαιτίας της αναγκαιότητας για το τρίποντο.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του αντέδρασε στο παιχνίδι και με αυτό το τρίποντο ανεβαίνει η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου:

Για το ματς: "Έπρεπε να αντιδράσουμε σαν ομάδα, στο τελευταίο παιχνίδι δεν παρουσιάσαμε αυτό που θα έπρεπε. Μας ενόχλησε, βγάλαμε αντίδραση, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Για το άγχος και την πίεση: "Υπήρχε νευρικότητα θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα πρώτα δύο παιχνίδια, ιδιαίτερα στο πρώτο. Από εδώ και πέρα είμαστε ταπεινοί για να συνεχίσουμε, είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα".

"Μας βοηθάει στη ψυχολογία η νίκη αυτή, είναι νωρίς ακόμη. Πρέπει να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ