ΑΡΗΣ

Μαντσίνι: "Να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό"

Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα με 3-1 αναφέρθηκε στη διαχείριση του αρνητικού αποτελέσματος για τον Άρη και στην ανάγκη αντίδρασης με τον Παναθηναϊκό.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ντάνιελ Μαντσίνι μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα με 3-1. Μεταξύ άλλων, ο Αργεντινός επιθετικός των κίτρινων στάθηκε στη διαχείριση του αρνητικού αποτελέσματος και στην ανάγκη αντίδρασης με τον Παναθηναϊκό.

"Θέλαμε πολύ τους βαθμούς της νίκης αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι πάντα στο επίπεδο που θέλεις. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψαν οι συνεργασίες και οι συνδυασμοί, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι θετικό αλλά ήταν πολύ δύσκολο να το καταφέρουμε. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε και να σταθούμε περισσότερο σ’ αυτό το παιχνίδι αλλά να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά.

Ο σκόρερ του Άρη ρωτήθηκε για τις δύο θέσεις στις οποίες χρησιμοποιήθηκε: "Δεν έχει σημασία σε ποια θέση παίζω, εξάλλου λόγω των χαρακτηριστικών μου μπορώ να παίξω όπου χρησιμοποιηθώ. Το βασικό είναι να είμαι χρήσιμος στην ομάδα αναλόγως του πλάνου που θέλουμε να παίξουμε και γι’ αυτό προσπαθώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ