ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: "Πάρτε τον Στάριτζ", η συμβουλή του Μάικα Ρίτσαρντς

Ο Ντάνιελ Στάριτζ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στον Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σίτι, σε αγώνα της Premier League
Ο Ντάνιελ Στάριτζ με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στον Φερναντίνιο της Μάντσεστερ Σίτι, σε αγώνα της Premier League AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πονοκεφαλιάζει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι βλέποντας τους Σέρχιο Αγκουέρο και Γκαμπριέλ Ζεσούς στα πιτ και ο παλαίμαχος μπακ, Μάικα Ρίτσαρντς, θεωρεί πως ο ελεύθερος Στάριτζ είναι η ιδανική λύση για τους πολίτες.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για την Μάντσεστερ Σίτι στην εκκίνηση της φετινής σεζόν, με το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα του ιατρικού δελτίου να είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με την Γουέστ Χαμ λόγω τραυματισμού και σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, με το πρόβλημα των πολιτών στη γραμμή κρούσης να είναι τεράστιο από τη στιγμή που έχει τεθεί νοκ-άουτ και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς μετά το ματς της πρεμιέρας στο "Μολινιού" απέναντι στην Γουλβς.

Σύμφωνα πάντως με τον παλαίμαχο αμυντικό των πολιτών και νυν τηλεσχολιαστή, Μάικα Ρίτσαρντς, υπάρχει παίκτης που μπορεί να λύσει το πρόβλημα της Σίτι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Στάριτζ, που έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ και εδώ και καιρό είναι χωρίς ομάδα.

"Θα ήταν πολύ εύκολο για τον Ντάνιελ να αποχωρήσει από τη δράση αλλά είναι ακόμα πεινασμένος", τόνισε για τον 31χρονο Άγγλο επιθετικό ο Ρίτσαρντς, που τον είχε συμπαίκτη στην Μάντσεστερ Σίτι για τρία χρόνια (2006-2009) πριν ο Στάριτζ μετακομίσει στην Τσέλσι, για να προσθέσει μέσα από τη στήλη του στο BBC:


Ο Αγκουέρο δινει τη θέση του στον Ζεσούς κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσ
Ο Αγκουέρο δινει τη θέση του στον Ζεσούς κατά τη διάρκεια αγώνα της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι AP PHOTO/RUI VIEIRA

"Πήγε στην Τουρκία την περασμένη σεζόν για να ξεφύγει από όλη αυτή την κουβέντα που γίνεται για αυτόν και την ευπάθειά του στους τραυματισμούς και να πάρει μερικά παιχνίδια στα πόδια του, να δείξει ότι είναι εντάξει από φυσική κατάσταση.

Τα πήγαινε καλά στην Τράμπζονσπορ και το απολάμβανε πριν δεχτεί τιμωρία αποκλεισμού από τους αγώνες (σ.σ. διάρκειας τεσσάρων μηνών) για παραβίαση κανόνων αναφορικά με το στοιχηματισμό.

Όταν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αυτό μπορεί να γίνει με μία άλλη ομάδα του εξωτερικού, αλλά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι πως υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες της Premier League που χάνουν πολλά με το να μην τον έχουν στο ρόστερ τους".

Φυσικά, στην εξίσωση που περιλαμβάνει τον Ντάνιελ Στάριτζ μπορεί κάλλιστα να είναι και η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Μάικα Ρίτσαρντς: "Μπορεί άνετα να γεμίσει το κενό στην επίθεσή της όταν θα λείπουν οι Αγκουέρο και Ζεσούς με προβλήματα τραυματισμών.

Ακόμα και στο 50% να είναι όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση, θα παίζει σε μία ομάδα που θα βάζει εύκολα γκολ. Αυτή τη στιγμή μου φαίνεται πως ο κόσμος έχει ξεχάσει πόσο καλός είναι αλλά ο Ντάνιελ έχει καιρό να τους το υπενθυμίσει και να δείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ