ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Οι παίκτες έστειλαν μήνυμα στήριξης στον οπαδό που είναι σε κώμα μετά τον ξυλοδαρμό του στο Βέλγιο

Μάντσεστερ Σίτι: Οι παίκτες έστειλαν μήνυμα στήριξης στον οπαδό που είναι σε κώμα μετά τον ξυλοδαρμό του στο Βέλγιο
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξαν πως δεν ξεχνούν τον οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι που ξυλοκοπήθηκε άγρια μετά τον αγώνα με την Μπριζ, φορώντας μπλουζάκια με μήνυμα για εκείνον στην προθέρμανσή τους για το ματς με την Μπράιτον.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε εμφατική νίκη με 5-1 στο Βέλγιο επί της Μπριζ μεσοβδόμαδα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League όμως η χαρά αυτή επισκιάστηκε από ένα πολύ άσχημο συμβάν, με 63χρονο Βέλγο φίλο των πολιτών, Γκουίντο Ντε Πάου, να πέφτει σε κώμα και να δίνει μάχη εδώ και μερικά 24ωρα για να κρατηθεί στη ζωή μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της Μπριζ.

Οι παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας δεν έμειναν ασυγκίνητοι από όλο αυτό το μαύρο σκηνικό και στην προθέρμανσή τους για τον αγώνα με την Μπράιτον για την 9η αγωνιστική της Premier League το απόγευμα του Σαββάτου φόρεσαν όλοι τους μπλουζάκια με ξεκάθαρο μήνυμα: "Είμαστε μαζί σου Γκουίντο".

Στον άτυχο οπαδό που χαροπαλεύει αναφέρθηκε μάλιστα και ο Φιλ Φόντεν, με τον Άγγλο επιθετικό να μιλάει στη μεικτή ζώνη στην κάμερα του Sky Sports φορώντας το συγκεκριμένο μπλουζάκι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε όλοι εδώ για αυτόν και για αυτό φορέσαμε το T-shirt απόψε, να δείξουμε το σεβασμό μας. Μαχόμαστε όλοι για αυτόν".

Πέρα μάλιστα από τους παίκτες των πολιτών, τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στον Βέλγο φίλο της ομάδας έδειξαν και οπαδοί των πολιτών που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Μπράιτον, σηκώνοντας πανό που έγραφε "Είμαστε μαζί σου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ