ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο πατέρας του Ντίας χτύπησε καταλάθος τον Νόελ Γκάλαχερ στο τρίτο γκολ κόντρα στη Βίλα

Ο Νόελ Γκάλαχερ
Ο Νόελ Γκάλαχερ @ 2022 SCOTT GARFITT / AP IMAGES

Ο Νόελ Γκάλαχερ ήταν "παρών" στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα και δήλωσε ότι την ώρα των πανηγυρισμών του τρίτου γκολ που πέτυχαν οι πολίτες, ο πατέρας του Ρούμπεν Ντίας χτύπησε τον πρώην ροκ σταρ των Oasis με κεφαλιά, προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι.

Οι Oasis ήταν ένα γνωστό ροκ συγκρότημα της Βρετανίας, τα μέλη του οποίου δηλώνουν υποστηρικτές της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νόελ Γκάλαχερ πηγαίνει τακτικά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους πολίτες και μάλιστα παρακολούθησε και τον αγώνα με την Άστον Βίλα, στον οποίο οι πολίτες πέτυχες επική ανατροπή.

Ωστόσο ο Γκάλαχερ εξιστόρησε στο "talksport" ότι στους πανηγυρισμούς του τρίτου γκολ που σημείωσε ο Γκιουντογκάν, πανηγύρισε σαν τρελός με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει άθελά του ο πατέρας του Ρούμπεν Ντίας με κεφαλιά, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι με κεφαλιά. Μάλιστα συνάντησε και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, βλέποντας τον να κλαίει από συγκίνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νόελ Γκάλαχερ: "Όταν μπήκε το τρίτο γκολ μέσα σε έναν απίστευτο τρελάδικο στο γήπεδο, όπου καθόμασταν, η οικογένεια του Ρούμπεν Ντίας ήταν σχετικά κοντά μας.

Άρχισα να πηδάω τριγύρω σαν τρελός, να πιάνω τον 11χρονο γιο μου σαν τρόπαιο της Premier League και όλοι να τον σηκώνουν ψηλά. Και γυρνάω και βλέπω τον πατέρα του Ρούμπεν Ντίας να τρέχει προς εμένα, μου έριξε κεφαλιά. Έπεσα στο πάτωμα «καλυμμένος» με αίματα.

Δεν είδα τα τελευταία δύο λεπτά. Έπρεπε να με πάνε στο ασθενοφόρο και να με περιποιηθούν. Είχα ράμματα στο πάνω χείλος μου, είχα δύο μαυρισμένα μάτια. Ο πατέρας του Ντίας ήταν μεγαλόσωμος, σχεδόν μου έβγαλε τα δόντια.

Καθώς πήγαινα κάτω στο διάδρομο, είδα τον Γκουαρδιόλα να τρέχει κλαίγοντας και αγκαλιαστήκαμε. Τότε με είδε και μου είπε. Τι έπαθες στο πρόσωπό σου, μοιάζεις σαν να στο έσπασαν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ