ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Μπερνάντο Σίλβα έδωσε το "OK" στον Μέντες για να διαπραγματευτεί το deal με Μπαρτσελόνα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ρεάλ | 26 Απριλίου 2022 @2022 /JON SUPER/AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει αποφασίσει να αφήσει την Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο άναψε το πράσινο φως στον μάνατζέρ του για να διαπραγματευτεί την άμεση μετακίνησή τους στους μπλαουγκράνα.

Η τελευταία πενταετία έχει βρει τον Μπερνάρντο Σίλβα να ζει μεγάλες στιγμές με την Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας μεταξύ άλλων και τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας, με τον Πορτογάλο να εμφανίζεται όμως στην παρούσα φάση διατεθειμένος για μία αλλαγή στην καριέρα του και την Μπαρτσελόνα να φαντάζει ως τον ιδανικό προορισμό του.

Αυτό έχει φροντίσει να το ξεκαθαρίσει και στον Πεπ Γκουαρδιόλα σε πρόσφατη συνάντησή τους ενώ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail", ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός "εξουσιοδότησε" τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς για τη μετακόμισή του στο "Καμπ Νόου" αυτό το καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, η μετακίνησή του στην Ισπανία μόνο εύκολη δεν είναι αφού θα πρέπει να παρακαμφθεί ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν είναι άλλο από τη μεγάλη οικονομική διαφορά που χωρίζει τους δύο συλλόγους. Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με την Σίτι μέχρι το 2025 και μπορεί οι πρωταθλητές Αγγλίας να είναι διατεθειμένοι να τον χάσουν παρά να έχουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που δεν είναι 100% συγκεντρωμένος αλλά όχι αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι πολίτες ζητούν ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, με την "Μπάρτσα" από την πλευρά της να αδυνατεί να καλύψει ένα τόσο μεγάλο ποσό και να περιμένει μάλιστα να μπουν χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μπορέσει να μπει σε διαπραγμάτευση με τους Άγγλους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ