ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα επικοινώνησε με τον Γκριεζμάν για τη μεταγραφή του στους "πολίτες"

Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει την περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έρχεται σε επικοινωνία μαζί του, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Παραμένει πρώτος στόχος ο Χάρι Κέιν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επικοινώνησε με τον Αντουάν Γκριεζμάν προκειμένου να συζητήσουν την πιθανή μεταγραφή του δεύτερου στην Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού, "Foot Mercato".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρώτος στόχος των "πολιτών" παραμένει ο Χάρι Κέιν, ωστόσο αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, τότε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και μια από αυτές που εξετάζονται είναι του Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να δεσμεύεται με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι "μπλαουγκράνα".

Ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει πολλές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς πιθανοί προορισμοί είναι οι Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, ωστόσο πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από την αιχμή, για να τον αποκτήσουν.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ