ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Φερναντίνιο μίλησε για την European Super League και κέρδισε την αγκαλιά του Γκουαρδιόλα

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, speaks with Manchester City's Fernandinho at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, speaks with Manchester City's Fernandinho at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) @ 2019 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Φερναντίνιο θέλησε να εκφράσει τη χαρά του on camera για τη διάλυση της European Super League κάνοντας λόγο για νίκη του ποδοσφαίρου, γεγονός που έκανε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αγκαλιάσει ως επιβράβευση για την κίνησή του (VIDEO).

Ο Φερναντίνιο είναι η καρδιά και η ψυχή των αποδυτηρίων της Μάντσεστερ Σίτι και αυτό φάνηκε περίτρανα στο φινάλε της αναμέτρησης των πολιτών με την Άστον Βίλα το βράδυ της Τετάρτης. Τότε που ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε να μιλήσει στις κάμερες του Sky Sports αλλά να μην αρχίζει τις δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι του "Βίλα Παρκ", που έφερε την ομάδα του μία ανάσα από την κατάκτηση της Premier League, αλλά με τον τεράστιο σάλο που προκλήθηκε με την European Super League.

Aν και η Σίτι ήταν μεταξύ των 12 ομάδων που είχαν αποφασίσει αρχικά να μπουν σε αυτό το κλειστό κλαμπ, ο Φερναντίνιο δεν είχε πρόβλημα να δηλώσει ξεκάθαρα τη χαρά του για την αποτυχία του εγχειρήματος. "Τα τελευταία 24ωρα ήταν τρελά μετά και την ήττα μας στο FA Cup από την Τσέλσι.

Τα παιδιά είχαν απογοητευτεί και έπειτα ήρθε και ο αιφνιδιασμός για εμάς την Δευτέρα με την Super League. Δεν το περιμέναμε αλλά στο τέλος διαισθάνθηκαν όλοι ποια ήταν η σωστή απόφαση που έπρεπε να πάρουν. Όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν υποστήριζαν την Super League, συμπεριλαμβανομένων των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, οπότε είμαστε χαρούμενοι τώρα που έγινε η ανατροπή.

Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, θέλαμε να ενημερωθούμε από υψηλά ιστάμενους στο σύλλογο για τους λόγους που επέλεξαν να πάνε μαζί με τα άλλα κλαμπς. Θέλαμε να βγούμε έξω και να πούμε ότι είμαστε ενάντια σε όλο αυτό αλλά έπρεπε πρώτα να μιλήσουμε μεταξύ μας οι παίκτες και συμφωνήσαμε να περιμένουμε την ανακοίνωση του συλλόγου.

Είμαστε χαρούμενοι στο φινάλε επειδή νικάει το ποδόσφαιρο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φερναντίνιο, για να πάρει άμεσα την αντάμοιβή του. Μία μεγάλη αγκαλιά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό να αναγνωρίζει στον Βραζιλιάνο το γεγονός πως έχει το θάρρος της γνώμης και δεν διστάζει να βγαίνει μπροστά και να εκφράζει δημόσια την γνώμη του για σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα και το σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Rui Vieira/Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ