ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της

Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάιντς για την Bundesliga 2021-2022 στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ της Ντόρτμουντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάιντς για την Bundesliga 2021-2022 στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Μάντσεστερ Σίτι έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Έρλινγκ Χάλαντ και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Είναι δεδομένο πως ο Έρλινγκ Χάλαντ, μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, θα είναι τα πιο καυτά ονόματα τόσο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου όσο κυρίως εκείνης τους καλοκαιριού.

Κι αν ο Γάλλος μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ο Νορβηγός έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ και εάν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει τότε θα πρέπει να πληρώσει τους Γερμανούς.

Ο Χάλαντ είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του και του επιτρέπει να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τις 30 Ιουνίου, αρκεί φυσικά αυτή να προσφέρει και το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα στην Ντόρτμουντ.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα είναι αποφασισμένη να δώσει τα ρέστα της για να αποκτήσει έναν επιθετικό και στην κορυφή της λίστας της είναι ο Νορβηγός, ο οποίος έριξε στη δεύτερη θέση των επιλογών τον Χάρι Κέιν.

Δημοσίευμα της "Sport" εμφανίζει τον Μίνο Ραϊόλα να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Μάντσεστερ Σίτι με τις δύο πλευρές να θέτουν οικονομικό πλαίσιο στις επαφές τους.

Φυσικά, το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την οικονομική άνεση να καλύψει το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής δε σημαίνει ότι θα ξεφύγει από το πλαίσιο που η ίδια έχει θέσει στις συνομιλίες. Ωστόσο, δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ