ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: "Πολίτης" με κάθε επισημότητα ο Ακάντζι

Ο Ακάντζι στη Μάντσεστερ Σίτι από την Ντόρτμουντ
Ο Ακάντζι στη Μάντσεστερ Σίτι από την Ντόρτμουντ PRINT SCREEN TWITTER

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μανουέλ Ακάντζι από την Ντόρτμουντ, με τον 27χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε χρόνων με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Μανουέλ Ακάντζι είναι και με τη βούλα παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στους Πολίτες μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήρθαν σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ελβετού αντί 17.500.000 ευρώ, αφού ο ποδοσφαιριστής είχε απορρίψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Γερμανούς, το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 27χρονος αμυντικός δεν είχε αγωνιστεί φέτος, αφού περίμενε να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του. Στη θέση του αγωνίζονταν οι Νίκλας Ζίλε και Νίκο Σλότερμπεκ που αποκτήθηκαν τη φετινή σεζόν, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Ματς Χούμελς.

Στην Ντόρτμουντ βρισκόταν από το 2018 και συνολικά είχε 158 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ