ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Απέκτησε τον Σέρτζιο Γκόμες μέχρι το 2026

Ο Σέρχιο Γκόμεθ με τη φανέλα της Σίτι
Ο Σέρχιο Γκόμεθ με τη φανέλα της Σίτι PRINT SCREEN YOUTUBE

Σε μία νέα προσθήκη προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι, αποκτώντας τον Σέρτζιο Γκόμες από την Άντερλεχτ. Ο 21χρονος Ισπανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου αμυντικού Σέρτζιο Γκόμες από την Άντερλεχτ, με τον 21χρονο Ισπανό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και να εντάσσεται στο ρόστερ των Πολιτών μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η αγγλική ομάδα θα καταβάλει το ποσό των 13 εκατ. ευρώ στο βελγικό κλαμπ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε επιβεβαιώσει την περασμένη εβδομάδα την μεταγραφή του. Μάλιστα ο Γκόμες θα παραμείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας χωρίς να δοθεί δανεικός αυτή τη σεζόν.

Μετά την ανακοίνωση του από τους Πολίτες, ο Γκόμες δήλωσε: "Είμαι απίστευτα περήφανος και χαρούμενος που ήρθα στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία και με τον Πεπ Γκουαρδιόλα έχω την ευκαιρία να μάθω και να εξελιχθώ υπό τον πιο εξαιρετικό προπονητή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το να μπορώ να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και κάτι που κάθε νεαρός παίκτης θα φιλοδοξούσε. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τους οπαδούς της Σίτι και το πόσο παθιασμένοι είναι, οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσω και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει ακόμα περισσότερα".

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρτζιο Γκόμες αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ την περσινή σεζόν, αφού κατέβαλε το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ. Είχε επτά γκολ και 15 ασίστ σε συνολικά 50 εμφανίσεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΓΓΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ